Over SupSolit

SupSolit staat voor Support and Solutions in IT. Als klant staat u bij ons altijd voorop. SupSolit is één aanspreekpunt voor uw complete ICT-omgeving.

Het team
Het bedrijf is in 2006 opgericht door Nick Janssen, een IT-er in hart en nieren, en bestaat momenteel uit drie professionals. Allen voorzien van de benodigde HBO/WO diploma’s op het gebied van ICT. Door het koppelen en samenvoegen van verschillende specificaties en talenten vult het team elkaar uitstekend aan.

Functionaliteit en beveiliging
Voor veel mensen is de ICT-omgeving een lastig en ingewikkeld onderdeel van het bedrijfsproces. Tegelijk is het voor bedrijven essentieel dat juist deze ICT-omgeving goed draait. Als IT-ers weten wij hoe waardevol uw data is. Ook wilt u uw werk kunnen doen, zonder dat techniek en IT in de weg zit. SupSolit zorg ervoor dat uw ICT-omgeving optimaal functioneert, dat de processen soepel verlopen en dat uw data veilig wordt beheerd. Ook nemen wij de tijd om u als klant uit te leggen hoe iets werkt. Op deze manier bespaard u veel tijd en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw ICT.

Werkzaamheden
Supsolit levert verschillende diensten binnen het IT-proces van uw bedrijf. Denk hierbij onder andere aan:

  • Serverbeheer
  • Werkplekbeheer
  • Cloud diensten
  • Backup
  • Softwareondersteuning
  • Data recovery

Support Direct
Heeft u een probleem en direct ondersteuning nodig (ook in de avonduren en de weekenden) en geen SLA dan wel onderhoudscontract? Wij kunnen u binnen één uur support leveren, dit noemen wij “Support Direct”. Hiervoor rekeningen wij €69,95 (incl. BTW) per incident extra.

Voor al onze diensten en gespecificeerde informatie verwijzen wij u door naar de pagina “Wat doen wij”.

Contact
Heeft u interesse in onze dienstverlening en wilt u meer informatie? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op.